Save minutes for your business and customers
The complete platform to Expand and Manage
your business to a whole new level.
Minutes is a complete platform to expand and manage
your business to a whole new level.
Online Bookings
Connect your services with customers using easy and quick appointment apps
Loyalty Program
Create and maintain loyal customers with reward program and targeted message blasts
Marketing Tool
Create specific and targeted messages for each and every unique customers to increase repeat purchase
Point of Sales
Manage all your operation reports with our easy and real time dashboards
our
features
customers
connectivity
Minutes booking system will turn your customers into connected customers. It means you could give immediate service without any fuss of them waiting and you picking up phones!
business operation
made easy
Stop having scattered reports and let our Dashboards do all the work! Track all your business performance, product sale, even staff compensation on one easy and intuitive software interface.
Business enhancement
strategy
Minutes customer segmentation provide data of made transaction on the hour! We’’ll investigate your business peak hours and seasons and turn it into strategic plan to increase customer retention.
creating customers
loyalty
Connected customers can lead to shared disappointment or satisfaction. Use our Loyalty Program for the pursuit of extraordinary customer satisfaction.
what we offer
Products that will make your business easier.
Booking
system
We are living in a world where waiting is more painful than ever. The rise of on demand society creates customers with immediate need of product and services.
loyalty
system
Why do We need loyalty?
Easy, because We are passionate about your products and We want your customers to feel the same way.
Customer
segmentation
You don’t have to worry remembering thousand of customers that walk into your business. We keep record of all your customer activity in our customer segmentation system.
dashboards
Minutes Dashboards is not your ordinary appointment and queue management system. You’ll see.
what our partners say
  • “Pertama kali dipresentasiin soal Minutes Barber gw sama partner sudah langsung tertarik banget, karena sistem di Minutes sudah mencakup semua fitur yang Barberbox butuhin. Sebelum pakai Minutes kita harus kerjasama sama beberapa vendor untuk handle sistem kasir, loyalty, booking, dll. Sekarang cuma pakai Minutes masalah booking, loyalty, pembukuan, dan pencatatan udah gak perlu ribet lg. Dan Barberbox sudah melakukan kerjasama dengan Minutes sebagai partner untuk di semua cabang kami. Thanks Minutes.”
  • Walaupun customer kami masih belum banyak dari kalangan MinutesApps user, respon positif dari mereka menjadi salah satu poin plus buat kami untuk kemudahan mereka mem-book antrian barbershop di Boston Capt. Ke depannya, mengacu kepada penggunaan sebagai admin, cara mengatur menu hingga penetapan komisi kapster sangat mudah digunakan, dan sangat mempermudah kami dalam melakukan manajemen pemasukan (cukur & penjualan pomade) dan gaji. Rata2 customer kami perhari adalah 6, dalam 21 hari rata-rata customer kami mengalami peningkatan menjadi 8 customer. “
  • “Setelah enam tahun di industry Barbershop, baru kali ini kami benar-benar merasakan manfaat dari POS yang sebenarnya. Fitur dashboard yang sangat mudah dimengerti membuat kasir kami bisa memahami program POS Minutes Barber hanya dalam hitungan jam. Ditambah lagi fasilitas Booking online yang banyak membantu tamu supaya waktu mereka tidak terbuang sia-sia dalam menunggu antrian. Dan yang paling penting manfaat yang kami rasakan adalah Team IT Supportnya selalu siap dalam menjawab pertanyaan dan masukan dari kami. Keep up the good work Minutes!!”
  • “Jadi pertama kali ditawarin Minutes langsung tertarik gt sih, abisan kan kesannya kayak canggih gitu skrg juga jamanya udah pake smartphone semua. Dulu di GWBS sistemnya yang mau cukur musti tulis nama di kertas terus dipanggil, sekarang pas pake Minutes udah sabi si jadi orang harusnya gausah nulis2 nama lagi langsung booking appointment via apps aja, terus kerjaan report perhari udah enak si tiap malem dapet report gitu jadi untuk kroscek2 gampang. All in one gt deh nih Minutes. Fitur yang gue pengenin si skrg ya lagi nunggu yang reward itu si kali udah ada kan bisa dipake buat promosi jg. Sukses buat Minutes Apps.”
Where do we go from here?
Well, it’s up to you.
Either, You keep doing your business without efficiency
and embracing technology, or Contact us for more
information of how together We could make your business
EXTRAORDINARY!
We’re here.
JL. Dharmawangsa Raya No.50
2nd floor, unit B-01